AcasăACTUALWorkshop „Culture Green”, timp de două zile, la Piatra-Olt. Proiect în cadrul...

Workshop „Culture Green”, timp de două zile, la Piatra-Olt. Proiect în cadrul Programului InterReg România-Bulgaria

spot_img

Un workshop în cadrul „Culture Green-Centru Cultural”, proiect finanțat prin programul de cooperare transfrontalieră INTERREG V-A România-Bulgaria, se desfăşoară în perioada 14-16 aprilie, la Piatra-Olt.

- Publicitate -

La eveniment participă mai mulţi meşteri populari, care expun şi creează în workshop-ul organizat în parcul de lângă sala de sport din localitate. Printre aceştia se numără: Ionel Cococi – meșter olar, Marin Ciungulescu – meșter olar, Alexandru Alexandru – cioplitor în lemn, Alexandrina Filip – confecționer textil şi Alexandra Alexandra – pictură pe sticlă.

La deschiderea workshop-ului au fost prezenţi şi primarul Nicuşor Rada, viceprimarul Robert Munteanu, dar şi reprezentanţi ai municipalităţii Vratsa, partenerii din Bulgaria.


„În cadrul proiectului a fost reabilitat un centru cultural multifuncţional, în valoare de 1,5 milioane de euro. Partenerii noştrii sunt cei de la Casa de Cultură din oraşul Vratsa. Noi am reabilitat acest centru cultural care cuprinde o sală de spectacole, un muzeu, dar şi un teatru de vară. La evenimentul din aceste zile participă meşteşugari, atât din România, cât şi din Vratsa”, a declarat primarul Nicuşor Rada.

În cadrul proiectului vor mai fi organizate încă două astfel de workshop-uri, unul în România şi altul în Bulgaria, dar şi un festival cultural-artistic.

CITEŞTE ŞI: Anunţ OFICIAL: Se dă în circulaţie primul tronson din Drumul Expres Craiova-Piteşti (FOTO)


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri