AcasăACTUALVitezomani, pe drumurile din Olt. Un şofer din Vâlcea, prins cu 161...

Vitezomani, pe drumurile din Olt. Un şofer din Vâlcea, prins cu 161 km/h pe un drum unde limita e de 100 km/h

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a rămas fără permisul de conducere după ce a fost depistat, pe drumul național DN 65, în afara localității Jitaru, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 161 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 100 de km/h.

Potrivit IPJ Olt, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

Totodată, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Valea Mare, a fost depsitat pe strada Pitești, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 128 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 50 de km/h.


Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

CITEŞTE ŞI: DOLJ: Doi șoferi au rămas fără permis și au fost amendați. Unul circula cu 126 km/oră prin Craiova, cel de-al doilea a fugit de polițiști

 

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri