AcasăACTUALVIDEO. Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin, amendat deorece creştea un struţ într-un...

VIDEO. Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin, amendat deorece creştea un struţ într-un bloc de locuinţe

spot_img

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, a fost amendat de poliţişti pentru că în blocul în care locuia, la marginea oraşului, ţinea un struţ.

- Publicitate -

Poliţiştii din Mehedinţi i-au pus în vedere bărbatului să intre în legalitate cu pentru deţinerea a struţului.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Drobeta-Turnu Severin și Biroul pentru Protecția Animalelor, împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare, care în urma verificărilor efectuate, au stabilit că  un cetățean,  de 30 ani, deținea un struț într-o încăpere dintr-un bloc de locuit.


În cauză, s-a aplicat sancțiune contravențională în valoare de 3000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 205/ 2004, privind protecția animalelor, raportat la Norma nr 21/ 2003.

De asemenea, reprezentanții instituțiilor care au efectuat verificările i-au pus în vedere celui în cauză să întreprindă măsurile necesare pentru deținerea legală a struțului”, transmit poliţiştii.

Potrivit unor informaţii, bărbatul a crescut struţul în acel bloc, familia sa cerscând aceste păsări şi într-o locaţie conformă.


CITEŞTE ŞI: Un profesor de la CN „Ion Minulescu” Slatina a încetat din viaţă. Avea doar 65 de ani

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri