Connect with us

ACTUAL

VIDEO. Un bărbat de 75 de ani a ajuns la spital după ce un incendiu i-a cuprins locuinţa

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, din Corbu, a ajuns la spital, vineri după-amiază, în urma unui incendiu puternic care a cuprins imobilul în care locuia.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că bărbatul, conștient și cooperant, cu o plagă de aproximativ cinci centimetri la membrul superior drept, a fost asistat de echipajul SMURD și transportat la UPU Slatina.

Localizarea rapidă a incendiului a redus semnificativ pagubele, locuința fiind salvată în totalitate.  Intervenția a durat aproximativ două ore și jumătate.

„În urma incendiului au ars acoperișul anexei, pe circa 110 metri pătrați, electronice, electrocasnice, mobilier, aproximativ 500 de kilograme de cereale și un metru cub de material lemnos. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile”, a afirmat reprezentantul ISU.

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

O femeie din Mehedinţi ar fi plătit un bărbat să-i omoare soţul

Publicat

în

Un caz șocant s-a petrecut în județul Mehedinți! O femeie a plătit un bărbat să-i ucidă soțul. Numai că, după ce a primit banii, cel angajat să ucidă s-a dus la poliție, conform surselor Realitatea PLUS.

Toate persoanele implicate au fost conduse la audieri și interogate.

Polițiștii au reușit să descopere planul bine pus la punct de către femeie.

Sursele Realitatea PLUS spun că aceasta de afla în divorț cu bărbatul, motiv pentru care ar fi vrut să recurgă la acest gest extrem.

Până în momentul de față nu se știe exact despre ce sumă este vorba pentru acest asasinat. Autoritățile continua verificările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Dosar penal pentru distrugere și vătămare corporală din culpă în cazul incendiului de la Clinica de Psihiatrie Craiova

Publicat

în

Un dosar penal au întocmit polițiștii din cadrul IPJ Dolj, în urma incendiului înregistrat, luni seara, la Clinica de Psihiatrie Craiova. 

În acest caz, au menționat polițiștii doljeni, se fac cercetări pentru  distrugere din culpă și vătămare corporală din culpă.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de distrugere din culpa si vatamare corporala din culpa, cercetarile fiind continuate sub supravegherea unitatii de parchet competente, in vederea lamuririi starii de fapt”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Flăcările au izbucnit într-o rezervă în care se afla o pacientă și focul s-a extins și la alte două încăperi din incintă. Femeia a dat foc unei saltele, folosind o brichetă.

Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute, iar trei medici de gardă, aflați deasupra rezervelor care au luat foc, s-au speriat și au sărit pe geam. 41 de pacienți au fost evacuați.

În rândul pacienților nu au fost înregistrate victime, a spus managerul spitalului, Anca Tudor. Cei trei medici care au sărit de la etaj, speriați fiind, au ajuns cu fracturi la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Și primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat că o anchetă va fi declanşată pentru a se vedea cum a ajuns pacienta în posesia brichetei.

În ceea ce privește autorizația de securitate la incendiu, purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă, a menționat că această clădire o are din anul 2015.

Sursa foto: Media10.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Pacienta, care a provocat incendiul de la Neuropsihiatrie, avea o brichetă la ea. Anchetă anunţată de primarul Olguţa Vasilescu

Publicat

în

Pacienta care a provocat incendiul de la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova ar fi avut o brichetă asupra sa cu care a dat foc unei saltele.

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat că o anchetă va fi declanşată pentru a se vedea cum a ajuns pacienta în posesia brichetei.

„Clinica de Psihiatrie de la Parcul Romanescu este recent reabilitată, instalațiile electrice sunt verificate lunar in toate spitalele din subordinea municipalității, iar la această unitate sanitară, in toate camerele și pe holuri, sunt montate camere de luat vederi. Astăzi a avut loc un incident, la parterul clădirii, după ce o pacientă a dat foc unei saltele. Nu există victime intoxicate cu fum sau având arsuri. In schimb, trei medici au sărit de la etajul 1, speriați din cauza fumului. Vom declanșa o anchetă ca să verificăm de ce pacienta avea o brichetă asupra ei și de ce medicii de gardă nu s-au asigurat că pacienții sunt evacuați pentru a fi preîntâmpinat orice pericol”, a anunţat Olguţa Vasilescu.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.