AcasăACTUALVIDEO: Tânăr din Craiova, arestat preventiv după ce a furat o mașină...

VIDEO: Tânăr din Craiova, arestat preventiv după ce a furat o mașină din parcare și a făcut accident. Nu avea permis

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Craiova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind bănuit că a furat o mașină dintr-o parcare și, deși nu avea permis, s-a plimbat până în Bucovăț unde a pierdut controlul volanului și a lovit un copac. 

Poliţiştii au stabilit că tânărul, în noaptea de 24 spre 25 iulie, anul acesta, ar fi sustras din parcarea unui bloc de pe strada Dr. Mihai Cănciulescu, din Craiova, un autoturism parcat cu portiera dreaptă faţă închisă, dar neasigurată, iar cheia autoturismului lăsată în interior pe bancheta dreapta faţă, care aparţine unei femei de 53 de ani, din localitate.

Acesta ar fi condus autoturismul, deşi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe drumurile publice, până în comuna Bucovăţ, unde, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un pom.


Ulterior, tânărul a abandonat mașina şi a părăsit locul accidentului, plecând într-o direcţie necunoscută.

„La scurt timp, în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au stabilit identitatea tânărului bănuit de comiterea faptelor, însă acesta nu a fost găsit, întrucât s-a sustras de la efectuarea cercetărilor. Având în vedere aceste aspecte, pe numele tânărului, poliţiştii au emis un mandat de aducere, în vederea depistării acestuia şi conducerii la sediul poliţiei pentru cercetări. În noaptea de 10/11 octombrie a.c., cel în cauză a fost depistat de poliţişti din cadrul D.G.P.M.B. – Secția 3 Poliție, pe raza Municipiului Bucureşti, fiind preluat de poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Craiova şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Ieri, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru furt în scop de folosinţă și conducerea unui vehicul fără permis, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.


CITEȘTE ȘI: Un nou caz de SCLAVIE, în Argeş. Trei persoane, exploatate de 

- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri