AcasăACTUALVIDEO | Sirian găsit ascuns în portbagajul suplimentar de pe plafonul unei...

VIDEO | Sirian găsit ascuns în portbagajul suplimentar de pe plafonul unei mașini

spot_img

Un sirian care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns în portbagajul suplimentar al unui autoturism, care era montat pe plafonul acestuia, a fost depistat, vineri dimineață, la Frontiera Giurgiu. 

- Publicitate -

Potrivit Poliției de Frontieră, la volanul autoturismului respectiv era un cetățean din Georgia, în vârstă de 50 de ani.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat că în portbagajul suplimentar, montat pe plafonul autoturismului, se afla ascuns un bărbat.


„La cercetări s-a stabilit că persoana depistată ascunsă, este un cetăţean sirian, în vârstă de 42 de ani. De asemenea, şoferul autoturismului a declarat autorităților că l-a preluat pe cetăţeanul sirian din portul Varna – Bulgaria și urma să îi asigure transportul până în Germania, primind de la acesta suma de 1.000 de euro”, informează Poliția de Frontieră.

Călătoria celor doi bărbați a fost întreruptă și, conform protocolului româno-bulgar, aceștia și autoturismul au fost preluați de către reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

CITEȘTE ȘI: Nouă sirieni au încercat să treacă ilegal frontiera, ascunși printre mobilă


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri