AcasăACTUALVIDEO. Șapte persoane reținute în urma unor percheziţii într-un dosar de trafic...

VIDEO. Șapte persoane reținute în urma unor percheziţii într-un dosar de trafic de droguri, în Argeş

Șapte persoane au fost reținute, joi, de polițiști în urma unor percheziții desfășurate în Câmpulung și Schitu Golești, județul Argeș, într-un dosar vizând traficul de droguri.

Anchetatorii arată că în urma a 11 percheziții domiciliare, 10 în Câmpulung și una în Schitu Golești au fost găsite aproximativ 50 de grame de droguri, semințe plantate de cannabis, aproximativ 5 grame de substanță purvelurentă, ustensile pentru preparare, cântărire și consum de droguri.

În urma perchezițiilor, procurorii DIICOT au urmărit destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri, formată din 12 persoane.


Două dintre persoanele vizate de anchetă sunt în prezent arestate în altă cauză, alte 8 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Pitești iar alte 7 peroane au fost reținute pentru 24 de ore.

CITEȘTE ȘI: Polițiști de frontieră acuzați că au luat mită pentru a scăpa de carantină mai multe persoane. Agent prins în flagrant

- Advertisement -spot_img
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri