AcasăACTUALVIDEO | Petarde confiscate din mașina unui tânăr din județul Dolj

VIDEO | Petarde confiscate din mașina unui tânăr din județul Dolj

Aproximativ 120 de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate de către polițiști și jandarmi, joi seara, produsele fiind găsite în mașina unui tânăr din comuna Vârtop. 

Polițiștii și jandarmii au acționat, având informații că pe strada Ion Maiorescu, din municipiul Craiova, un tânăr intenţionează să comercializeze, dintr-un autoturism, articole pirotehnice.

„Cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit faptul că, un tânăr de 22 ani, din comuna Vîrtop, deţinea fără drept în autoturism cantitatea de 120 kg de articole pirotehnice, categoriile P1, F2 și F3, în vederea comercializării.


Întreaga cantitate a fost ridicată, cercetările fiind preluate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, urmând ca la finalizarea acestora, să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.

- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri