AcasăACTUALVIDEO | Mașini înmatriculate în alte state sau în alte județe, ridicate...

VIDEO | Mașini înmatriculate în alte state sau în alte județe, ridicate de polițiștii locali craioveni. MOTIVUL

spot_img

Peste 250 de sesizări au fost făcute, în ultima perioadă, de către craioveni, cu privire la faptul că multe persoane care au mașini înmatriculate în alte state sau în alte județe nu achită taxa privind ocuparea unui loc pe domeniul public. 

- Publicitate -

Polițiștii locali au demarat acțiuni de verificare în acest sens, iar acolo unde se și confirmă ceea ce reclamă cetățenii, pe lângă amendă, se și ridică mașina.

„În sesizări, persoanele susțin că multe locuri de parcare sunt ocupate de astfel de mașini, care nu achită obligațiile de plata, iar locatarii găsesc cu greu un loc de parcare în zona locuinței. Urmare acestor sesizări, polițiștii locali cu atribuții de circulație au dispus verificări în zonele menționate de cetățeni, luând măsurile prevăzute de lege. Astfel, pe lângă amenda contravențională aplicată proprietarilor/utilizatorilor ce ocupă un loc de parcare fără respectarea prevederilor legale, se aplică și măsura tehnico-administrativă de ridicare a autovehiculelor respective”, informează Poliția Locală Craiova.


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri