AcasăACTUALVIDEO | Masca redevine obligatorie în spaţiile publice. Alexandru Rafila a anunţat...

VIDEO | Masca redevine obligatorie în spaţiile publice. Alexandru Rafila a anunţat noile restricţii

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila şi secretarul de stat Raed Arafat au anunţat, miercuri, noile măsuri ce vor fi impuse, în valul 5 COVID.

Rafila a anunţat reintroducerea obligativităţii purtării măştii de protecţie în spaţiile publice, cu recomandarea ca aceasta să fie FF2 sau chirurgicale, dar şi folosirea de noi medicamente virale în tratarea bolnavilor de COVID-19.

De asemenea, ministrul Sănătăţii a explicat cum vor fi organizate centrele de evaluare COVID, ce vor funcţiona pe lângă spitale, şi unde vor putea merge bolnavii cu forme uşoare sau medii ale bolii.


CITEŞTE ŞI: Pacienţii care nu vor avea forme severe de COVID-19 în al cincilea val al pandemiei vor primi tratament în ambulatoriu

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri