AcasăACTUALVIDEO | Intervenție a pompierilor la un copil închis într-un apartament din...

VIDEO | Intervenție a pompierilor la un copil închis într-un apartament din Craiova. Vecinii au sunat la 112 când l-au văzut la fereastră

spot_img

Un copil aflat singur în casă a pus pe jar pompierii doljeni, vineri seara, după ce vecinii acestuia au sunat la 112 și au anunțat că este în dreptul ferestrei apartamentului situat la etajul al patrulea într-un bloc în Craiovița Nouă. 

- Publicitate -

Potrivit ISU Dolj, geamul era închis. Când pompierii au ajuns la adresa indicată, au purtat un dialog cu copilul în vârstă de 8 ani.

Pompierii au folosit autoscara, copilul a deschis fereastra, iar unul dintre lucrătorii ISU a intrat în apartament.


Între timp a fost sunată și mama copilului care a ajuns acasă și a deschis ușa de la intrare în casă.

„Am primit un apel pe 112 că în Craiovita Nouă este un copil care se uita pe geam. La fata locului am trimis o autospecială de lucru la înălțimea și descarcerare. Ajunse la fata locului, comandantul intervenției a luat decizia sa întindă autoscara pana la etajul 4. Un coleg ajuns în drept geamului care era închis unde se vedea copilul, aceasta a deschis geamul la solicitarea pompierului, intrând în apartament. Între timp a fost sunata mama copilului, care în câteva minute a ajuns acasă și a deschis ușa. Pe tot parcursul intervenției, copilul a fost foarte cooperant cu salvatorii”, a declarat Florin Cocoșilă, purtător de cuvânt al ISU Dolj.

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri