AcasăACTUALVIDEO | Incubatoare pentru Secţia de Neonatologie de la Spitalul Vâlcea

VIDEO | Incubatoare pentru Secţia de Neonatologie de la Spitalul Vâlcea

spot_img

Opt incubatoare vor ajunge la Secția Neonatologie din cadrul Spitalului Judeţean Vâlcea.

- Publicitate -

Consilierii judeţeni din Vâlcea au aprobat ca, la rectificarea bugetului, să fie alocate fondurile necesare cofinanțării proiectului ce presupune dotarea cu aparatură și echipamente medicale a Secției de Neonatologie din cadrul SJU Vâlcea.

Proiectul se derulează în parteneriat cu Ministerul Sănătății, care, din practica anterioară, știm că alocă mai puțin de 90% din valoarea investiției, diferența fiind suportată de către Consiliul Județean Vâlcea.


În vederea asigurării contribuției județului la acest proiect, CJ Vâlcea a aprobat alocarea a 49.300 lei, pentru achiziționarea a 8 incubatoare, care vor ajunge la Secția de Neonatologie din cadrul SJU Vâlcea.

Declaraţii pe acest subiect ale preşedintelui CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu:

 CITEŞTE ŞI: Valul 4 al pandemiei. Spitalele nu au nici acum medicamente pentru tratarea bolnaviilor, susţine preşedintele CJ Olt


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri