AcasăACTUALVIDEO | Incendii în Grecia. Pompierii români au început prima lor misiune...

VIDEO | Incendii în Grecia. Pompierii români au început prima lor misiune în această dimineață

spot_img

Prima misiune a pompierilor salvatori în Grecia a început duminică dimineață, în zona Spathari.

Potrivit ISU Teleorman, la această misiune vor participa, în primă fază, 35 de subofițeri care încadrează șase autospeciale de stingere cu apă și spumă și două cisterne.
- Publicitate -

„Alături de ei vor fi patru ofițeri români, însărcinați cu dublă responsabilitate, coordonarea primului modul de intervenție, respectiv menținerea unei legături permanente cu ofițerul elen delagat în asistarea și buna desfășurare a întregii misiuni derulate de salvatorii români. În urma primelor discuții avute cu ofițerul elen, schimbarea personalului operativ este planificată a fi efectuată la 6 ore. Totodată, reamintim faptul că autoritățile elene au rol principal în coordonarea întregii misiuni, aceștia fiind responsabili de configurarea planului de intervenție, gruparea numerică a forțelor și efectivelor care alcătuiesc un modul pregătit în a acționa în vederea limitării răspândirii incendiilor de vegetație”, scrie ISU Teleorman pe Facebook.

Pompierii români care au plecat în Grecia sunt din: IGSU, BIF, USISU, AG, AB, HD, BH, SJ, DB, DJ, TR, CL, BZ, BV și PH.


CITEȘTE ȘI: Pompieri români, între care și din județul Dolj, misiune în Grecia. „Este prima acțiune internațională specializată pe incendii”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri