AcasăACTUALVIDEO. Imagini de ultimă oră de pe tronsonul Drumului Expres Craiova-Piteşti, care...

VIDEO. Imagini de ultimă oră de pe tronsonul Drumului Expres Craiova-Piteşti, care se dă în folosinţă de joi

spot_img

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioşteanu, a confirmat în mod oficial că, de joi, 21 aprilie, se va deschide traficului rutier Lotul 1 al Tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova-Piteşti.

- Publicitate -

Oficialul din Ministerul Transporturilor a făcut o vizită pe tronsonul care va fi dat în folosinţă, săptămâna viitoarea.

„Am făcut astăzi ultima vizită pe șantierul Drumului Expres Craiova – Pitești, înainte de recepția și darea în folosință a Lotului 1 al Tronsonului 2, care va asigura preluarea traficului în zona orașului  Balș. Este vorba despre primii 18,5 km din Drumul Expres Craiova – Pitești, respectiv Lot 1 km 17+700 – km 36+200 din Tronsonul 2”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.


După deschiderea circulației rutiere, accesul pe acest lot se va face astfel:

pe relația Craiova-Pitești, accesul se face din DN65, prin sensul giratoriu executat în apropiere de Balș

pe relația Pitești-Craiova, accesul se va face prin sensul giratoriu construit pe DN65, spre localitatea Piatra Olt


Scrioşteanu spun că, în scurt timp vom da în trafic și Lotul 2 al Tronsonului 2.

Tronsonul 2 are o lungime de 39,85 km, cu punct de început limita dintre județele Dolj și Olt, iar ca punct final Municipiul Slatina, la intersecția cu DN 65. Acesta traversează teritoriile administrative ale localităților Balș, Bârza, Piatra Olt, Slătioara, Ulmi, Slatina și Valea Mare.

Drumul Expres Craiova – Pitești este împărțit în 4 tronsoane. Va avea o lungime de peste 121 km și câte 2 benzi pe fiecare sens. Vor fi realizate 10 intersecții rutiere și 75 de poduri și pasaje.

CITEŞTE ŞI: În ce condiţii ar putea deveni săptămâna de lucru de patru zile

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri