AcasăACTUALVIDEO. Doi tineri din Băileşti, care au spart trei magazine, reţinuţi de...

VIDEO. Doi tineri din Băileşti, care au spart trei magazine, reţinuţi de poliţie

Doi tineri în vârstă de 20 şi 22 de ani, din Băileşti, au fost reţinuţi de poliţiştii doljeni pentru furturi din mai multe magazine.

Anchetatorii susţin că tinerii ar fi sustras, la data de 18 septembrie, din două magazine din comunele Cetate şi Moţăţei şi la data de 23 septembrie, dintr-un magazin din comuna Cioroiaşi, mai multe bunuri(ţigări, băuturi alcoolice, produse alimentare) precum şi suma de 250 de lei,  creând un prejudiciu de aproximativ 13.000 de lei.

În cursul zilei de ieri, în baza unor informaţii, poliţiştii calafeteni cu sprijinul unui poliţişt din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast, au depistat în trafic, pe o stradă din Calafat,  un autoturism cu privire la care existau indicii că ar fi fost folosit la comiterea faptelor, fiind identificaţi şi ocupanţii acestuia în persoana a 2 tineri, de 22 şi 20 de ani, din Băileşti.


Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

„Totodată, poliţiştii au efectuat controlul autoturismului depistat în trafic, fiind gasite bunuri care ar proveni din comiterea celor trei infractiuni, precum si instrumente care ar fi putut fi folosite la comiterea faptelor. Poliţiştii au recuperat o parte din prejudiciul cauzat, care, a fost predat persoanei vătămate”, transmite IPJ Dolj.

Tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj .


În cursul acestei zile, tinerii urmează să fie prezentaţi Judecătoriei Calafat cu propunere de arestare preventivă.

CITEŞTE ŞI: ANGAJĂRI la Jandarmerie. Sunt scoase la concurs 700 de locuri, din SURSĂ EXTERNĂ, iar înscrierile încep mâine

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri