AcasăACTUALVIDEO. Bătut de controlor pentru că nu a plătit biletul de autobuz

VIDEO. Bătut de controlor pentru că nu a plătit biletul de autobuz

Un bărbat din Timișoara a fost lovit cu o brutalitate greu de imaginat de către un controlor, deoarece pasagerul a circulat fără bilet.

Un bărbat din Timișoara a fost luat la bătaie cu pumnii și picioarele de către un controlor, deoarece pasagerul a făcut greșeala să circule fără bilet, potrivit romaniatv.net.

O femeie, care a filmat întreaga scenă, a fost bruscată. Deși incidentul a avut loc acum câteva luni, imaginile au fost făcute publice abia recent.


Victimele agresate s-au adresat organelor de poliție, care au întocmit plângeri penale. Poliţiştii şi societatea de transport public au anchetat cazul.

În urma cercetărilor a reieșit că unul dintre controlorii agresivi nu era la prima abatere și a fost concediat. Pe celălalt, superiorii l-au mutat pe un alt post, unde nu mai are contact cu publicul.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Un poliţist aflat „la pândă” îi cere unei femei să plece din faţa autospecialei că obturează radarul: Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine, dă-te pe partea ailaltă!


- Advertisement -spot_img
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri