AcasăACTUALVIDEO | Bărbat din Craiova, dat în urmărire pentru infracțiuni comise în...

VIDEO | Bărbat din Craiova, dat în urmărire pentru infracțiuni comise în Italia, prins de către polițiștii doljeni

spot_img

Un bărbat 54 de de ani, din Craiova, față de care autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de participare la un grup infracțional organizat și înșelăciune, a fost depistat, joi dimineață în municipiul Craiova, în urma unei acțiuni desfășurate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj.  

- Publicitate -

Bărbatul, în complicitate cu alte persoane, ar fi constituit, promovat și asociat într-un grup infracțional, cu scopul de a obține, pentru aproximativ 6.200 de persoane, beneficiul cetățeniei sau venituri din starea de urgență, deși nu aveau dreptul să facă acest lucru, întrucât nu au fost niciodată rezidenți în Italia.

Procedând astfel au cauzat un prejudiciu statului de aproximativ 14.600.000 euro.


„Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care în baza mandatului european de arestare, a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pentru 24 ore. Acesta a fost escortat de poliţişti şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri