AcasăACTUALVaccinare împotriva Covid doar la medicul de familie, începând cu 1 iulie

Vaccinare împotriva Covid doar la medicul de familie, începând cu 1 iulie

spot_img

Vaccinarea împotriva Covid se va face doar la medicii de familie, începând cu data de 1 iulie, a anunțat marți Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

- Publicitate -

Andrei Baciu spune că perioada de tranziție de la vaccinarea de tip „campanie” împotriva COVID-19 la vaccinarea ca parte a programului național de vaccinare al Ministerului Sănătății se va încheia pe 30 iunie.

„Până la această dată inclusiv, toți cei care doresc să se vaccineze (cu doza 1, 2 sau 3) o pot face atât la punctele de vaccinare care funcționează în continuare, cât și la cabinetele medicilor de familie. Din 1 iulie, toate punctele de vaccinare își vor înceta activitatea, iar dozele de vaccin vor fi făcute exclusiv de către medicii de familie”, a menționat secretarul de stat.


CITEȘTE ȘI: INTERVIU | Fănel Bădici, preşedintele USR Olt, despre frământările din partid: „Am mai trecut printr-un episod similar în 2017, când președintele fondator, în funcție atunci, a hotărât să plece din partid”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri