AcasăACTUALUn şofer din Vâlcea, luat de radar gonind în viteză într-o comună...

Un şofer din Vâlcea, luat de radar gonind în viteză într-o comună din Olt

Un şofer în vârstă de 24 de ani, din Drăgăşani, judeţul Vâlcea, a rămas fără permisul de conducere şi s-a ales cu o amendă după ce a fost depistat pe un drum din judeţul Olt, conducând cu o viteză peste limita legală admisă.

Potrivit IPJ, tânărul ce conducea un autoturism cu viteza de 127 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 50 de km/h, pe drumul județean DJ 546, în comuna Verguleasa.

„Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile”, transmite IPJ Olt.


De asemenea, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din oraşul Potcoava, a fost depistat  pe strada Pitești, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 127 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 50 de km/h.

Şoferul s-a ales cu amendă în valoare de 1450 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

CITEŞTE ŞI: Fost comandat al unităţii militare Buduieni din Gorj, trimis în judecată pentru abuz în serviciu. Alţi şase ofiţeri şi subofiţeri, inculpaţi în dosar


- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri