AcasăACTUALUn profesor de la CN „Ion Minulescu” Slatina a încetat din viaţă....

Un profesor de la CN „Ion Minulescu” Slatina a încetat din viaţă. Avea doar 65 de ani

spot_img

Profesorul Ion Şerban de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina a încetat din viaţă, vineri seară, la doar 65 de ani.

- Publicitate -

Dascălul preda muzică, la prestigiosul liceu slătinean.

„Colegiul Național „Ion Minulescu” aduce un ultim omagiu domnului profesor ION ȘERBAN, plecat dintre noi atât de neașteptat și mult, mult prea devreme, cu mult înainte să termine ce avea de spus acestei lumi!”, notează reprezentanţii liceului, pe pagina oficială de Facebook.


El va fi înmormântat la Târgu Jiu, oraşul natal.

„Spiritul domnului profesor Șerban s-a așezat de aseară la masa tăcerii și trupul neînsuflețit își va găsi odihna cea veșnică la Târgu-Jiu, orașul natal. Rămas bun unui erudit cu mintea veșnic la lucru și cu glumele mereu la îndemână, al cărui zâmbet contagios va rămâne în memoria celor care l-am cunoscut! Sperăm să dirijați și cetele de îngeri, maestre, și glasurile lor să ne atingă și pe noi cu amintirea dumneavoastră!”, mai arată reprezentanţii CNIM.

CITEŞTE ŞI: Ninsori anunţate de meteorologi. VEZI unde


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri