AcasăACTUALUn nou pavilion pentru deținuți și o seră, construite la Secția din...

Un nou pavilion pentru deținuți și o seră, construite la Secția din Ișalnița a Penitenciarului Craiova

Un proiect tehnic privind obiectivul de investiții „Pavilion de Detenție + Seră – Penitenciar Craiova, Secția exterioară Ișalnița” a fost avizat de către Consiliul Tehnico-Economic al Administrației Naționale a Penitenciarelor. 

Conform studiului efectuat, spațiul va permite cazarea a 84 de deținuți, cu asigurarea tuturor perimetrelor  prevăzute de lege, precum și construirea unei sere de 150 mp.

În această seră vor lucra persoanele private de libertate și chiar au posibilitatea calificării în meseria de legumicultor.


Valoarea investiției este de 1.065.380 euro și activitățile prevăzute se vor derula pe o perioadă de 12 luni, anunță reprezentanții Penitenciarului Craiova.

Investiția este prevăzută în cadrul proiectului “Îmbunătățirea serviciilor corecționale din România prin implementarea principiului normalității – 4NORM-ality”, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021, programul “Justiție”, implementat de către Administrația Națională a Penitenciarelor, în calitate de promotor de proiect, și în care Penitenciarul Craiova are rolul de partener.

CITEȘTE ȘI: Proiect pentru persoanele cu dizabilități din Târgu Jiu. Taxi social, de luni până vineri


- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri