AcasăACTUALUn medic pediatru din cadrul Spitalului Județean de Urgență Craiova a încetat...

Un medic pediatru din cadrul Spitalului Județean de Urgență Craiova a încetat din viață

Medicul pediatru Olimpia Popescu, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, a încetat din viață.  

Mesajul trist a fost postat pe pagina Sindicatului Promedica.

„Ne este greu să găsim cuvintele potrivite, acum când am aflat că o bună colegă, doamna doctor Olimpia Popescu a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de familie. Sincere condoleanţe!”, au transmis reprezentanții Sindicatului Promedica.


Un mesaj a fost postat și de către preotul de la SCJU Craiova, Marcel Răduț Seliște.

„Un suflet cald, un medic bun și un om iubitor de Dumnezeu și semeni, doctorul pediatru Olimpia Popescu s-a născut în Ceruri. În cei peste 12 ani de slujire preoțească în Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, am fost de multe ori chemat de d-na doctor Olimpia Popescu la căpătâiul copiilor internați în Secția de Pediatrie pentru a-i boteza în Hristos sau pentru a le dărui Spovedania și împărtășirea cu Trupul și Sângele Mântuitorului. Medicul Olimpia Popescu a însoțit mereu actul medical cu actul de credință în Hristos, în slujirea copiilor bolnavi din spital. Dumnezeu să o ierte și să-i odihnească sufletul acolo unde strălucește Lumina Slavei Sale”, a scris preotul Marcel Răduț Seliște.

- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri