AcasăACTUALUn bărbat din Olt a încercat să se sinucidă, la marginea unui...

Un bărbat din Olt a încercat să se sinucidă, la marginea unui sat. Găsit de jandarmi cu tăieturi în zona gâtului

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Movileni, care a încercat să se sinucidă, a fost salvat în ultima clipă de un echipaj de jandarmi, primarul din localitatea olteană şi un grup de săteni.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Olt, echipajul de jandarmi a fost alertat de primarul din Movileni, Ion Sorin Toma, şi de un grup de localnici. Bărbatul a fost găsit cu urme de tăieturi în zona gâtului.

„O situație considerată foarte gravă a dus la intenția de sinucidere a unui bărbat în vârstă de 43 ani. O situație care a fost evitată aseară, în jurul orelor 22:15. Colegii noștri, aflați în timpul serviciului, în comuna Movileni, județul Olt, au fost opriți de un grup de bărbați care păreau foarte agitați. Între aceștia, se afla și primarul comunei care le-a spus pe scurt că au nevoie urgentă de sprijinul lor pentru a-l găsi pe un localnic ce vrea să-și pună capăt zilelor. Colegii noștri au alergat către zona indicată de primar, au căutat și au strigat minute în șir până când l-au găsit într-o zonă din apropierea comunei, prezentând urme de tăieturi în zona gâtului”, transmite Jandarmeria Olt.


Bărbatul a fost condus acasă de jandarmi, iar după ce a fost apelat numărul de urgență 112, o ambulanță l-a preluat pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Le mulțumim colegilor noștri, oameni curajoși și devotați semenilor: plt. adj. Fieraru Lucian, plt. Ulianov Alexandru și plt. adj. Măceșanu Viorel din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Slatina!”, transmite Jandarmeria.

CITEȘTE ȘI: Protestul CFR a dus la oprirea trenurilor pe raza regionalelor Bucureşti, Craiova, Galaţi şi Iaşi


- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri