Connect with us

ACTUAL

Un bărbat din Gorj a murit după vaccinul anti-COVID

Avatar

Publicat

în

Fratele unui cunoscut medic din județul Gorj a murit la o zi după ce i-a fost administrat vaccinul anti-Covid. Bărbatul avea 46 de ani, relatează Realitatea PLUS.

Bărbatul lucra la serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj și i s-a făcut rău la birou.

Colegii au chemat ambulanța, iar echipajul medical l-a resuscitat câteva zeci de minute, până ce bărbatul și-a revenit.

L-au dus totuși la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean pentru investigații. Acolo, însă, după aproximativ 12 ore, bărbatul a făcut un alt infarct care i-a fost fatal. Colegii acestuia nu ştiau să fi avut probleme cardiace.

Potrivit presei locale, medicii încearcă să afle acum dacă cele două infarcte suferite de bărbatul în vârstă de 46 de ani ar avea legătură cu vaccinul anti COVID-19 pe care tocmai îl făcuse.

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent au mai existat câteva cazuri de morți cel puțin suspecte, înregistrate la scurt timp după vaccinarea anti-Covid. Vorbim despre cel al unui cadru medical de la Sanatoriul Balnear și de Recuperare, din Mangalia, care a suferit un infarct la două zile după ce a fost imunizat cu vaccinul anti-Covid. Acesta a manifestat dureri toratice puternice, iar medicii sosiți la fata locului nu au mai putut face nimic în cazul său. Se pare că bărbatul era cunoscut cu afecțiuni cardiace, cazul fiind prezentat în media pe 8 ianuarie.

Ulterior, pe 8 februarie a fost prezentat un alt caz. Vorbim de data aceasta despre un profesor universitar din Oradea, care a murit la două săptămâni după prima doză de vaccin anti-covid de la Pfizer. Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-Covid, a susținut însă că moartea profesorului din Oradea nu a avut nicio legătură cu vaccinarea, ci cu o ruptură de aortă.

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

Craiova: Se întrerupe apa în mai multe cartiere din municipiu

Octavia Hantea

Publicat

în

Reprezentanții Companiei de Apă Oltenia anunță întreruperea furnizării apei potabile în mai multe cartiere din Craiova, în data de 15 aprilie, între orele 09:00–18:00. 

Potrivit unui comunicat de presă remis de CAO, miercuri, este vorba despre cartierele Rovine, Calea București (parțial), Lăpuș, Lăpuș Argeș, în zona cuprinsă între Bulevardul Carol I, Calea București, Bulevardul Decebal, Bulevardul Carol I.

„Motivul întreruperii furnizării apei potabile este înlocuirea unei conducte cu diametrul nominal de 400 mm amplasată pe Strada Sărarilor”, se arată în comunicat.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Gorj: Șofer amendat, după ce a fost depistat că transporta cenușa de la termocentrală cu o mașină neconformă

Octavia Hantea

Publicat

în

Un șofer a fost amendat de Garda de Mediu Gorj, după ce a fost prinsă că transporta cenușă de la termocentrală cu o mașină care prezenta defecțiuni și astfel conținutul era împrăștiat în jur.  

Amenda aplicată în acest caz a fost de 10.000 de lei.

„Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au finalizat cercetările în cazul unui autovehicul care transporta pe drumul național DN 66, cenușă de la termocentrală, având defecțiuni care au produs în trafic, poluarea aerului. Șoferul găsit vinovat a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei”, anunță Garda de Mediu Gorj.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Trei județe din Oltenia, sub cod galben de vânt

Octavia Hantea

Publicat

în

O avertizare nowcasting cod galben de vânt, valabilă în trei judeţe din Oltenia, a fost emisă de către meteorologi, miercuri. 

Potrivit meteorologilor, astăzi, până la ora 18.00, în judeţele Olt, Dolj şi Mehedinţi se vor semnala, local, intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55 – 65 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.