AcasăACTUALUn bărbat care trebuia să stea în carantină a fost prins la...

Un bărbat care trebuia să stea în carantină a fost prins la volanul unei mașini. Nu avea nici permis de conducere

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Craiova, s-a ales cu dosar penal și a fost amendat, după ce polițiștii l-au prins conducând mașina, deși nu are permis de conducere. Totodată, acesta a plecat de acasă fără să respecte faptul că se afla în perioada de carantină. 

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul a fost oprit în trafic, pe strada Tineretului din Craiova.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.


De asemenea, pe numele bărbatului era dispusă măsura carantinării la domiciliu.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă. Totodată, bărbatului i-a fost aplicată şi o sancțiune contravențională în valoare de 1000 lei, în conformitate cu prevederile Legeii nr. 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor privind carantina”, informează IPJ Dolj.

CITEȘTE ȘI: CRAIOVA: Amenzi aplicate mai multor firme din domeniul morărit-panificație


- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri