AcasăACTUALToate adăposturile de protecție civilă din Târgu Jiu vor fi reabilitate. Ce...

Toate adăposturile de protecție civilă din Târgu Jiu vor fi reabilitate. Ce le cere primarul asociațiilor de proprietari

spot_img

Lucrări de întreținere a adăposturilor de apărare civilă se vor desfășura în municipiul Târgu Jiu, imediat ce asociațiile de proprietari vor remedia anumite defecțiuni apărute la rețelele din imobile.  

- Publicitate -

Primarul Marcel Romanescu le cere administratorilor asociațiilor de proprietari să urgenteze reparațiile ce țin de conductele din blocuri, acolo unde este cazul.

„Continuăm lucrările de întreținere pentru adăposturile de apărare civilă din municipiul Târgu Jiu și facem un apel către asociațiile de proprietari să urgenteze reparațiile pe care le au de efectuat la rețelele din blocuri.


Se va interveni în toate adăposturile din municipiu, iar asociațiile de proprietari au fost înștiințate din timp pentru remedierea unor probleme legate de conducte, în așa fel încât lucrările să se efectueze în intervalul pe care ni l-am propus”, a precizat Romanescu.

În municipiul Târgu Jiu sunt 24 de adăposturi care intră în reabilitare, din cele 27 (număr ce cuprinde și centrele de comandă).

Pentru semnalarea unor eventuale probleme, poate fi contactat reprezentantul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, inspectorul de protecție civilă Radu Trușcă, la numărul de telefon 0767.455.519.


CITEȘTE ȘI: O nouă stradă, construită de la zero, în Slatina. Va face legătura cu zona industrială

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri