AcasăACTUALTestări RT-PCR cu eliberarea rezultatelor în aceeași zi la Spitalul Județean de...

Testări RT-PCR cu eliberarea rezultatelor în aceeași zi la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

spot_img

Rezultatul testării RT-PCR pentru diagnosticarea infecției cu SARS-CoV-2, efectuate în laboratul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu se eliberează în aceeași zi, informează reprezentanții instituției. 

- Publicitate -

Testarea se face contra cost, Laboratorul SJU Târgu-Jiu derulând activitate și în zilele de weekend.

Programarea pentru testarea moleculară RT-PCR pentu infecția cu COVID-19 se face telefonic, la numărul de mobil 0744779588.


„Recoltarea probelor în vederea efectuării testului molecular pentru infecția cu COVID-19 se va efectua în intervalul orar 08.00-12:00, în Centrul de recoltare al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu din str. A.L Cuza, nr.l.(Spitalul de la Pasarelă). Eliberarea rezultatelor testului molecular pentru infecția cu COVID-19 se va efectua în aceeași zi, în intervalul orar 17:00 – 19:00. Persoanele care se testează pot ridica personal rezultatul testului de la Laborator sau pot solicita transmiterea acestuia pe o adresă validă de email. Rezultatul testului este tradus în limba engleză”, informează reprezentanții spitalului pe pagina de Facebook.

Tariful testului este de 300 lei/persoană și se achită la Centrul de recoltare al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu din str. A.l. Cuza, (Spitalul de la Pasarelă).

CITEȘTE ȘI: Alte câteva sute de elevi din Dolj fac cursuri online începând de miercuri. Situația școlilor


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri