AcasăACTUALTârgujian reținut după ce și-a bătut fosta soție și i-a distrus cartea...

Târgujian reținut după ce și-a bătut fosta soție și i-a distrus cartea de identitate. Nu a respectat nici ordinul de protecție

spot_img

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost reținut fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, distrugere și violență în familie.

- Publicitate -

Potrivit IPJ Gorj, la sfârșitul săptămânii trecute, bărbatul și-a lovit fosta soție, o tânără în vârstă de 29 de ani, din comuna Sadova, județul Dolj, și i-a și distrus cartea de identitate.

De asemenea, din verificările efectuate de către polițiștii gorjeni, a reieșit faptul că în data de 28 august a fost emis un ordin de protecție față de bărbat, pe o perioadă de 3 luni, iar acesta nu l-a respectat.


Târgujianul a fost reținut și este cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție, distrugere și violență în familie.

CITEȘTE ȘI: DOLJ: Tânăr din Valea Stanciului, tăiat cu un cuțit la gât, de către un adolescent în vârstă de 15 ani

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri