AcasăACTUALTÂRGU JIU: Cât timp au la dispoziție cetățenii pentru a semna noul...

TÂRGU JIU: Cât timp au la dispoziție cetățenii pentru a semna noul contract pentru parcările de reședință

Reprezentanții Primăriei Târgu Jiu anunță că termenul de depunere a cererilor pentru reînnoirea contractelor pentru parcările de reședință este de șase luni și începe din data de 3 ianuarie. 

În vederea semnării noului contract, proprietarul va plăti la oricare din casieriile primăriei taxa pentru una dintre variantele de contract: 120 de lei pe an pentru parcarea asigurată în intervalul 16:00 – 08:00, sau 360 de lei pentru varianta 24 de ore din 24.

Copia chitanței se va alătura cererii de reînnoire și vor fi depuse la Serviciul Concesionări situat în strada A. I. Cuza, la parterul blocului 15A (fostul sediul al Direcției de Patrimoniu).


„Facem mențiunea că se va atribui un singur loc de parcare pentru fiecare locuință, având în vedere numărul tot mai mare de cereri.

Cetățenii care nu dețin un loc de parcare, pot depune cereri în acest sens la sediul primăriei, la Centrul de Informare a Cetățenilor, ca și până acum”, informează Primăria Târgu Jiu.

CITEȘTE ȘI: Testare gratuită la medicul de familie. Ce presupune proiectul inițiat de Ministerul Sănătății


 

 

- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri