AcasăACTUALSUA pregătește noi sancțiuni împotriva Rusiei

SUA pregătește noi sancțiuni împotriva Rusiei

spot_img

Președintele Joe Biden a semnat vineri două proiecte de lege care impun noi sancțiuni împotriva Rusiei și Belarusului, a anunțat Casa Albă.

- Publicitate -

Sancțiunile marchează cea mai recentă mișcare a administrației de a pedepsi cele două țări pentru invazia Rusiei în Ucraina – și este pentru prima dată când sancțiunile ca răspuns la acest război vin de la Capitol Hill, anunță CNN, citat de Mediafax.

Un proiect de lege suspendă relațiile comerciale normale cu Rusia și Belarus, pedepsind țările prin deschiderea căii către tarife mai mari la importurile din aceste țări. Celălalt interzice importurile de energie din Rusia, inclusiv petrol, cărbune și gaze naturale.


Senatul a adoptat în unanimitate cele două măsuri joi dimineață. În timp ce Camera Deputaților a votat cu o majoritate covârșitoare pentru adoptarea legislației, proiectele de lege s-au confruntat cu mai multă opoziție în această instituție.

CITEȘTE ȘI: Clotilde Armand a făcut scandal, dar nu a reziliat nici un contract cu „companii rusești”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri