AcasăACTUALStrada folosită drept rută ocolitoare pentru traficul greu din Slatina, închisă. Rute...

Strada folosită drept rută ocolitoare pentru traficul greu din Slatina, închisă. Rute ocolitoare

spot_img

Traficul rutier se închide pe strada Oituz, până la finalul lunii iunie, din cauza unor lucrări la sistemul de canalizare şi alimentare cu apă, realizate în cadrul unui proiect cu finanţare europeană.

- Publicitate -

Potrivit unui comunicat remis de Compania de Apă Olt, începând de azi, până în data de 30 iunie 2022, traficul rutier pe ruta Pitești- Craiova va fi deviat de la intersecția străzilor Oituz cu Carol I, pe străzile Carol I – Tudor  Vladimirescu.

La intersecția străzilor Carol I și Tudor Vladimirescu, va fi schimbată prioritatea de trecere – coborâre de pe strada Carol I.


În zonă, vor fi amplasate panouri mari, cu direcțiile de urmat.

Traficul rutier pe ruta Craiova- Pitești se va desfășura normal, ocolindu-se zona de lucrări de pe strada Oituz.

„Facem apel la conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere montate și să evite ambuteiajele în trafic! Ne cerem scuze tuturor pentru disconfortul creat, dar lucrările pe care le facem azi sunt pentru sănătatea, siguranța și confortul de mâine!”, transmit reprezentanţii CAO.


Lucrările de reabilitare/ deviere a rețelei de distribuție SP Oituz- strada Prelungirea Pitești, investiție realizată de Compania de Apă Olt, în Municipiul Slatina, sunt derulate în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”.

CITEŞTE ŞI: Primăria face trei sensuri giratorii în Slatina. Care sunt intersecţiile vizate

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri