AcasăACTUALSRI face angajări. Când va avea loc concursul

SRI face angajări. Când va avea loc concursul

spot_img

Serviciul Român de Informaţii caută operatori pentru detecția și contracararea dronelor. Înscrierile au început încă din luna iunie iar termenul limită al acestora este data de 17 octombrie, anul acesta. 

- Publicitate -

Serviciul Român de Informații reaminteşte într-o postare pe reţelele de socializare de concursul național PatriotFest de inovare care aduce românii în centrul evoluțiilor tehnologice, într-o comunitate formată în jurul proiectelor de cercetare și dezvoltare realizate prin atragerea resurselor de inovare românești, scrie România Tv.

Concursul se va desfășura în perioada iunie – noiembrie 2021, organizatorii propunând pentru această ediție două teme de actualitate: „Sisteme autonome de tip platforme aeriene, terestre, navale” și „Sisteme de detecție și contracarare a dronelor”.


Competiția se adresează inovatorilor și operatorilor economici români din țară și din străinătate. Proiectele PatriotFest pot avea aplicabilitate atât pentru domeniul apărării și securității naționale, cât și pentru cel civil, comercial.

Lucrările premiate pot primi sprijin pentru dezvoltarea și ameliorarea produselor, iar autorii acestora vor avea acces la expertiza comunității de profesioniști clădită în jurul PatriotFest.

Concursul PatriotFest este inițiat de Asociația New Strategy Center și organizat cu sprijinul următoarelor instituții din domeniul securității naționale: Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Telecomunicații Speciale și Serviciul de Protecție și Pază.


CITEŞTE ŞI: Polidinul va reapărea pe piață. Formule noi de comercializare

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri