AcasăACTUALŞpagă de peste 86.000 euro pentru angajare la DGASPC Dolj. O femeie...

Şpagă de peste 86.000 euro pentru angajare la DGASPC Dolj. O femeie a fost trimisă în judecată de DNA

spot_img

O femeie din Dolj, care a luat şpagă de peste 86.000 de euro de la mai multe persoane cărora le-a promis că le va angaja la DGASPC Dolj, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pentru trafic de influență în formă continuată.

- Publicitate -

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii anticorupţie, în perioada decembrie 2020 – 4 aprilie 2021, inculpata ar fi pretins de la 23 de persoane (martori în cauză) sumele totale de 86.500 euro și 10.000 lei și a primit de la acestea 84.500 euro și 10.000 lei.

În schimbul sumei, femeia a asigurat că are influenţă asupra unor angajați din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj (D.G.A.S.P.C.) şi că îi va determina pe funcționari să-i ajute pe martori sau alte persoane din anturajul acestora să fie angajați într-un centru (Casa de Tip Familial Calafat II – nefuncțional în prezent) ce aparține D.G.A.S.P.C. Dolj.


„În cauză, s-a dispus măsuri asigurătorii față de inculpată. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Dolj cu propunere de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză”, transmit procurorii DNA, printr-un comunicat.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijinul Direcției Generale Anticorupție.

CITEŞTE ŞI: O nouă serie de angajări ca însoţitor de zbor. Selecţia are loc la un hotel din Craiova


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri