AcasăACTUALŞoferi din Craiova, lăsaţi fără permis şi amendaţi din cauza vitezei

Şoferi din Craiova, lăsaţi fără permis şi amendaţi din cauza vitezei

spot_img

Doi şoferi din Craiova au rămas fără permis de conducere şi au fost amendaţi, după ce au fost “luaţi” de radar cu viteză peste limita admisă. 

- Publicitate -

Astfel, unul dintre ei are 30 de ani şi a fost înregistrat de aparatul radar, în data de 11 februarie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București, din municipiul Craiova, cu viteza de 110 de km/h, pe un drum cu limită de viteză de 50 de km/h.

“Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, arată IPJ Dolj.


Ieri, un bărbat de 56 de ani a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București, din municipiul Craiova, cu viteza de 119 de km/h, pe un drum cu limită de viteză de 50 de km/h.

Şi acesta a fost amendat şi a rămas fără permis pentru următoarele 90 de zile.

CITEŞTE ŞI: CRAIOVA: Petreceri întrerupte de către poliţişti. Organizatorii au fost amendaţi


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri