AcasăACTUALȘofer din Argeș, prins transportând ilegal lemne, de două ori într-o zi,...

Șofer din Argeș, prins transportând ilegal lemne, de două ori într-o zi, în Piatra-Olt

spot_img

Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Berevoieşti, judeţul Argeş, a fost prins de două ori într-o zi, în localitatea Piatra-Olt, transportând lemne pentru care nu avea acte corespunzătoare.

- Publicitate -

Potrivit IPJ Olt, bărbatul a fost amendat și, în ambele situații, cantitatea de lemne a fost confiscată.

„Joi, în jurul  orei 12.00, pe strada Victoriei, din orașul Piatra-Olt, polițiștii au depistat, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Berevoiești, județul Argeș, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, cantitatea de 1,382 m.c. material lemnos, în valoare de 600 de lei, prezentând un aviz de însoțire expirat și pe care era inscrisă o altă cantitate a materialului lemnos față de cea transportată. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 de lei, fiind ridicată în vederea confiscării întreaga cantitate de material lemnos, ulterior fiind predată în custodia Ocolului Silvic Balș”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.


Acesta a mai spus că, patru ore mai târziu, tot în Piatra-Olt, șoferul a mai fost depistat cu un nou transport ilegal de lemne.

„Tot la aceeași dată, la ora 16.20, pe Drumul Comunal 13, în orașul Piatra-Olt, a fost depistat același bărbat, cu aceeași autoutilitară, în timp ce transporta cantitatea de 1,209 m.c. material lemnos, fără a avea aviz de însoțire. Și de această dată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, fiind ridicată în vederea confiscării întreaga cantitate de material lemnos, ulterior fiind predată în custodia Ocolului Silvic Balș”, a completat reprezentantul IPJ Olt.

CITEȘTE ȘI: SLATINA: Tânără bătută de iubitul nervos, salvată de un jandarm ce se îndrepta către serviciu


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri