AcasăACTUALSite-ul Directoratului Național de Securitate Cibernetică, atacat de hackeri

Site-ul Directoratului Național de Securitate Cibernetică, atacat de hackeri

spot_img

Site-ul Directoratului Național de Securitate Cibernetică a fost atacat de hackeri, au anunțat reprezentanții instituției.

- Publicitate -

Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) anunță că au fost reluate atacurile de tip DDoS (Distributed Denial-of-Service) asupra unor site-uri web care aparțin unor instituții publice, partide și organizații private din România, scrie Mediafax.

Este vorba despre atacuri motivate de acțiunile de sprijin ale României pentru Ucraina, în contextul invaziei acestui stat de către Federația Rusă, susțin oficialii români.


„Azi, 30 Aprilie, la aproximativ ora 2:30 AM site-ul www.dnsc.ro a fost subiectul unui atac de tip DDoS. La orele 8:30AM site-ul web a fost deja repus în funcțiune, fără dificultăți. Directoratul recomandă implementarea rapidă și precisă a măsurilor adecvate pentru protecția site-urilor web și a infrastructurilor cibernetice”, anunță reprezentanții DNSC.

În ultimele zile, mai multe atacuri ale hackerilor au vizat site-urile instituțiilor din România.

CITEŞTE ŞI: Atacuri cibernetice la mai multe site-uri ale statului român


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri