AcasăACTUALServicii medicale în Policlinica Spitalului Balş. Patru noi cabinete, de la 1...

Servicii medicale în Policlinica Spitalului Balş. Patru noi cabinete, de la 1 martie

spot_img

Primarul Balşului, Cătălin Rotea, a anunţat extinderea serviciilor medicale de la spitalul din localitate, începând cu luna martie.

- Publicitate -

Potrivit edilului, începând cu 1 Martie, bălșenii se pot adresa Policlinicii Spitalului Balș pentru patru noi patologii, care vor putea fi tratate în sistem ambulatoriu de către cadre medicale specializate, în cabinete moderne și dotate corespunzător.

Este vorba despre: oncologie; endocrinologie; gastroenterologie; medicina muncii.


Cătălin Rotea mai precizează că reabilitarea spitalului din Balş continuă și în perioada următoare cu investiţii în modernizarea secțiilor: Pediatrie, Radiologie și Centrul de Evaluare și Tratament COVID.

„Necesitatea serviciilor de sănătate a reprezentat una dintre problemele fundamentale pe care locuitorii din orașul nostru au ridicat-o de fiecare dată când am discutat. Tocmai de aceea am transformat această cerință într-o prioritate investițională, cu atât mai mult cu cât ne confruntăm cu o situație dificilă în actualul context pandemic, care a restricționat accesul și mobilitatea intraspitalicească, iar adresabilitatea locală a crescut exponențial”, a declarat Cătălin Rotea.

CITEŞTE ŞI: O nouă creşă în oraşul Balş, finanţată de Ministerul Dezvoltării


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri