AcasăACTUALSe scurtează termenul pentru eliberarea pașapoartelor electronice

Se scurtează termenul pentru eliberarea pașapoartelor electronice

spot_img

Termenul mediu pentru emiterea pașapoartelor simple electronice este redus la două zile şi jumătate, transmite Direcția Generală de Pașapoarte.

- Publicitate -

Termenul pentru emiterea pașapoartelor simple electonice este acum de două zile și jumătate înregistrat la nivel naţional, în condiţiile în care termenul legal de soluţionare este de 15 zile lucrătoare, relatează Agerpres.

„Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, în special al celor dornici să plece în vacanță în perioada estivală, dar şi al cetățenilor români din Diaspora reîntorși pe meleagurile românești, personalul din sistemul de pașapoarte depune în continuare eforturi susținute pentru eliberarea pașapoartelor simple electronice în cel mai scurt termen” transmite Direcția Generală de Pașapoarte.


De la începutul anului 2021, comparativ cu 2020, numărul cererilor de eliberare a pașapoartelor simple electronice a crescut cu 90%.

Românii au posibilitatea au posibilitatea de a opta pentru transmiterea pașaportului simplu electronic la adresa de domiciliu din ţară, prin intermediul PrioriPost, serviciul de curier rapid al Poştei Române. Taxa pentru acest serviciu este de 11,30 RON cu TVA inclus.

CITEȘTE ȘI: Valoarea tichetelor de masă ar putea crește din această toamnă


- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri