AcasăACTUALSe redeschide Centrul de Sănătate Drăgănești-Olt

Se redeschide Centrul de Sănătate Drăgănești-Olt

spot_img

Centrul de Sănătate Drăgăneşti-Olt se va redeschide, începând cu luna septembrie, anunță reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slatina, într-un comunicat de presă. 

- Publicitate -

Spitalul Județean de Urgență Slatina întreprinde demersuri în vederea începerii activității în cabinetele medicale înființate în structura ambulatoriului integrat spitalului și situate în fostul Centru de Sănătate Drăgănești-Olt, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de sănătate ale locuitorilor din orașul Drăgănești-Olt, precum și din localitățile învecinate.

„Aici își vor desfășura activitatea cabinete medicale în specialitățile: diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, neurologie, medicină internă și pediatrie. De asemenea, alături de cele patru cabinete medicale, va funcționa și un punct de recoltare analize, pe bază de trimitere.  Începând cu luna septembrie, aceste cabinete medicale își vor primi pacienții în clădirea fostului Centru de Sănătate Drăgănești-Olt, din strada Căpitan Drăgănescu nr.3, clădire care a fost reabilitată prin eforturile Consiliului Județean Olt, cu finanțare de la bugetul propriu”, anunță managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Angela Nicolae, printr-un comunicat de presă.


CITEȘTE ȘI: CRAIOVA | Bazinul de înot de la Carol, deschis doar pentru inaugurare, cu lacătul pe ușă din cauza lipsei de personal. Ce spune primarul

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri