AcasăACTUALSe oprește căldura în Craiova. Spitalele sunt exceptate

Se oprește căldura în Craiova. Spitalele sunt exceptate

spot_img

Reprezentanții Termo Urban Craiova anunță, marți, încheierea sezonului de încălzire 2021/2022, având în vedere evoluția temperaturilor exterioare din ultima perioadă.

- Publicitate -

Astfel, începând cu data de 26 aprilie, sunt inițiate procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare din Craiova.

„Măsura este luată în conformitate cu prevederile articolului nr.117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, modificat prin H.G. 337/2018, care precizează că „oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10 grade Celsius, între orele 20.00 –06.00“.


De la această măsură fac excepție obiectivele speciale – spitale – în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a reprezentanților acestor instituții”, arată un comunicat Termo Urban Craiova.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Muncii, precizări privind acordarea voucherelor pentru alimente

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri