AcasăACTUALSe înlocuiesc paturile și noptierele de la Spitalul Județean Craiova, vechi de...

Se înlocuiesc paturile și noptierele de la Spitalul Județean Craiova, vechi de peste 40 de ani

spot_img

Paturile și noptierele de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, vechi de peste 40 de ani, vor fi înlocuite, investiția fiind suportată din bugetul Consiliului Județean  Dolj. 

- Publicitate -

Este vorba, spun reprezentanții Consiliului Județean Dolj, de aproximativ 1000 de piese de mobilier, respectiv aproape 700 de paturi și 300 de noptiere metalice din saloanele și rezervele unității medicale.

„Întreaga valoare a achiziției va fi suportată din bugetul propriu al Consiliului Județean Dolj, ca parte a investițiilor permenente pe care le direcționăm către sistemul județean de sănătate. Politica noastră presupune alocări importante de fonduri pentru obiective de interes medical, fie că este vorba de reparații, modernizări sau achiziții de dotări”, a menționat președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.


De achiziția paturilor și noptierelor se vor ocupa reprezentanții unității spitalicești.

„Este o prioritate pentru noi ca achiziția, procedurile, să dureze cât mai puțin posibil. Această investiție este un mare plus pentru calitatea serviciilor medicale oferite pacienților. Unele dintre piesele de mobilier sunt din anul 1970. Primul contact al pacientului cu spitalul este salonul, sunt condițiile hoteliere, confortul acestuia și ulterior partea medicală. Tocmai din acest motiv se impunea o asemenea investiție care este posibilă cu sprijinul Consiliului Județean Dolj”, a precizat directorul SCJU Craiova, Eugen Georgescu.

Bugetului din acest an al Consiliului Județean Dolj pentru capitolul Sănătate depășește 12 milioane de lei.


CITEȘTE ȘI: De ce angajaţii Complexului Energetic Oltenia mor din cauza bolilor de inimă, cu ani înainte de pensie. Legătura directă dintre decese şi condiţiile de muncă, confirmată de specialişti

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri