AcasăACTUALS-a stabilit data de organizare a Fun & Be Safe Street Food...

S-a stabilit data de organizare a Fun & Be Safe Street Food Slatina

spot_img

Primăria Slatina a stabilit data de desfăşurare a Festivalului „Fun & Be Safe Street Food”, care se va desfăşura în Parcul Tineretului.

- Publicitate -

Evenimentul va fi strâns legat de centrul de vaccinare anti-COVID din zonă şi se va desfăşura în perioada 20-22 august.

„Fun & Be Safe Street Food” este titulatura sub care se va desfăşura cea de a doua ediţie a unui astfel de eveniment, în Slatina, după ce anul trecut nu s-au putut desfăşura astfel de acţiuni, din cauza pandemiei.


Sunt aşteptate mai multe food-truck-uri ce vor fi instalate pe Aleea Eroilor, din vecinătatea parcului, va fi şi un DJ care va mixa în fiecare după-amiază, dar şi un cinematograf în aer liber.

Totodată, în zonă va continua să funcţioneze un centru de vaccinare anti-COVID, iar participanţii la festival vor fi îndemnaţi să se imunizeze, dacă nu au făcut-o încă.

Festivalul „Fun & Be Safe Street Food” este prins în Calendarul programelor şi manifestărilor sportive şi culturale al primăriei pentru acest an. În cadrul acestuia, a fost aprobată şi desfăşurarea Festivalului „Oltenii & Restu’ Lumii”, ediţia cu numărul 26. În cadrul acestui eveniment vor fi organizate un concurs de teatru comedie, momente de stand-up comedy, festival de film, dar şi spectacole de folclor.


Toate evenimentele vor fi organizate conform normelor sanitare şi protecţie împotriva COVID-19, care sunt în vigoare.

CITEŞTE ŞI: FOTOREPORTAJ. Cum s-au distrat slătinenii în prima zi de Street Food Festival

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri