AcasăACTUALS-a aprobat externalizarea Termocentralei Craiova II

S-a aprobat externalizarea Termocentralei Craiova II

spot_img

Demararea operațiunilor de externalizare a Sucursalei Electrocentrale Craiova 2 a fost aprobată de către acționarii Complexului Energetic Oltenia. 

- Publicitate -

Acest procesul de divizare și externalizare a SE Craiova 2 ar urma să fie gata până la 1 ianuarie 2023.

În prezent, SE Craiova înregistrează pierderi de aproximativ 45%, spun reprezentanții CEO, iar pentru rezolvare acestei situații se impun investiții.


Totodată, mai spun cei din conducerea CEO, externalizarea acestui serviciu către autoritățile locale din Craiova va contribui la asigurarea continuității furnizării de apă caldă și căldură.

„Externalizarea SE Craiova II către autoritățile locale ar contribui semnificativ la asigurarea continuității alimentării adecvate a consumatorilor din municipiu și către societatea Ford SA. CEO ia în considerare aplicarea unei astfel de măsuri și dorește demararea acțiunilor necesare împreuna cu Consiliul Local și Primăria Craiova pentru identificarea celei mai bune opțiuni pentru ca entitatea divizată să poată funcționa în condiții normale”, arată CEO.

CITEȘTE ȘI: Un nou focar de pestă porcină, la o fermă din Olt. Peste 30.000 de animale vor fi sacrificate


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri