AcasăACTUALRomânii pot intra în Bulgaria doar cu test antigen, de astăzi

Românii pot intra în Bulgaria doar cu test antigen, de astăzi

Începând cu data de 7 ianuarie 2022, România a fost introdusă pe lista verde a autorităților bulgare, potrivit clasificării pe zone a statelor de sosire a persoanelor care intenționează să intre pe teritoriul Republicii Bulgaria.

Astfel, începând cu această dată, regimul intrării în Bulgaria pentru cetățenii români care sosesc din România (zona verde) se va face prin prezentarea la alegere a:

certificatului digital UE care atestă vaccinarea COVID-19 sau
• certificatului digital UE care atestă vindecarea de COVID-19 sau
• certificatului digital UE care atestă rezultatul negativ la testarea pentru COVID-19 – testare PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau testare antigen RAT (nu mai vechi de 48 de ore).


Cetățenii români care sosesc din România (zona verde) și care nu pot prezenta la intrarea în Bulgaria niciunul din cele trei categorii de certificate digitale UE pentru COVID vor fi carantinați pentru 10 zile la domiciliul sau la locația la care au declarat că vor locui.

CITEŞTE ŞI: Sindicalist Alro: „De marţi închidem, conform planului”

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri