AcasăACTUALRecent reabilitat, Ambulatoriul Clinicii de Pediatrie a Spitalului Filantropia din Craiova și-a...

Recent reabilitat, Ambulatoriul Clinicii de Pediatrie a Spitalului Filantropia din Craiova și-a reluat activitatea

spot_img

Activitatea medicală la Ambulatoriul Clinicii de Pediatrie a Spitalului Filantropia din Craiova a fost reluată, toate secțiile fiind recent reabilitate. 

Totodată, spun reprezentanții administrației locale, acest ambulatoriu a fost dotat cu aparatură și tehnică de specialitate. „Proaspăt renovat și dotat cu aparatură și tehnică medicală de specialitate, Ambulatoriul adăpostește secțiile de Pediatrie, ORL, Dermatologie și Oftalmologie, dar și singurul cabinet din Oltenia de Retinopatie, în care se face screening pacienților prematuri în cadrul Programului Național de Screening. Întreaga aparatură medicală și mobilierul de specialitate au fost complet schimbate și toate spațiile au fost igienizate, iar activitatea personalului medical se desfășoară la standarde moderne”, a precizat edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.  
CITEȘTE ȘI: Autoritățile nu știu ce vor face cu dozele de vaccin anti-Covid. Rafila: „Achiziția pentru 2022 și 2023 a fost acceptată în mai 2021”
- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri