AcasăACTUALRAADPFL Craiova împrumută bani pentru realizarea mai multor proiecte de investiții. Ce...

RAADPFL Craiova împrumută bani pentru realizarea mai multor proiecte de investiții. Ce noutăți pregătesc autoritățile pentru turiști

spot_img

Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova are în plan să acceseze un credit pentru investiții în valoare de 300.000 de lei. 

- Publicitate -

Astfel, un proiect va ajunge pe masa consilierilor municipali, la ședința din această lună, reprezentanții RAADPFL Craiova menționând că au nevoie de acești bani pentru realizarea unei expoziţii de reptile ce presupune achiziţionarea următoarelor obiective de investiţii: mobilier pentru expoziţie; vietăţile ce vor fi expuse; echipamentul IT+accesorii; program virtual de safari; precum şi pentru achiziţia unui autovehicul mortuar second-hand.

Potrivit calculelor făcute de către reprezentanții Regiei, întreaga investiție se ridică la suma de 518.000 lei, fără TVA. Din venituri proprii, RAADPFL Craiova poate suporta 218.000 de lei, motiv pentru care pentru diferența de bani are nevoie de un credit bancar.


Pentru realizarea expoziției de reptile, ce va fi amenajată în Parcul Romanescu, este nevoie de un mobilier specific de la o firmă acreditată. Acesta costă 100.000 de lei, fără TVA.

Vietățile ce vor fi expuse costă tot 100.000 de lei, fără TVA.

Tot în incinta parcului va fi amplasat un autobuz care a fost scos din uz și care va fi transformat într-un autovehicul destinat excursiilor virtuale de safari(investiția totală se ridică la 224.000 de lei, însemnând echipamentul IT și programul virtual se safari).


RAADPFL intenționează să cumpere și un autovehicul mortuar second-hand, menționând suma de 35.000 de lei, fără TVA.

Având în administrare cimitirele din Craiova, RAADPFL asigură și serviciile funerare pentru persoanele fără adăpost.

Întrucât mașina pe care o au acum este uzată și „nu mai întrunește conditțiile optime necesare realizării unui transport funerar” regia își propune „achiziția unui autovehicul second-hand special amenajat pentru transportul funerar. Prin achizitia acestui nou autovehicul, unitatea noastră își propune extinderea ariei de utilizare a acestuia, de la decedații pauperi la realizarea de transport funerar la cerere, pentru decedații cu apartinatori. În acest caz, pe langa serviciile decontate de Primaria Municipiului Craiova in cazul decedatilor pauperi, regia poate realiza venituri si de la terti”, mai arată reprezentanții RAAFPFL în raportul întocmit.

Pentru „diverse și neprevăzute”, RAADPFL Craiova a stabilit un buget de 59.000 de lei, fără TVA.

CITEȘTE ȘI: Ryanair intenționează să opereze zboruri pe Aeroportul Internațional Craiova. Care sunt noile posibile destinații de călătorie

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri