AcasăACTUALProtest cu roșii, ardei și vinete în fața Guvernului

Protest cu roșii, ardei și vinete în fața Guvernului

spot_img
- Publicitate -

Reprezentanți ai Uniunii Salvăm Țăranul Român (USȚR) au protestat în fața Guvernului, acuzând lipsa de viziune și de programe pentru micii fermieri, indicați că ar fi în pragul falimentului.

Organizatorii au adus în Piața Victoriei lădițe cu roșii, ardei și vinete, scrie profit.ro.


Aceștia au anunțat că protestează „pentru deblocarea și ieșirea din această situație critică și fără precedent în care se află țăranul și țăranca din România, ferma de familie și gospodăria țărănească”

„Importurile masive de produse agroalimentare în special legume și fructe au sufocat producția internă. Lipsa de viziune și de programe pentru Micul fermier, nestimularea în mod real a asocierii în vederea integrării producției interne în lanțul scurt de aprovizionare a dus Ferma de Familie în pragul falimentului. Siguranța alimentară a consumatorului Român este expusă și pusă în pericol”, se arată în comunicatul organizatorilor.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri