AcasăACTUALProtecția Consumatorului modernizează sistemul de depunere a reclamațiilor online

Protecția Consumatorului modernizează sistemul de depunere a reclamațiilor online

spot_img

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anunță că, de miercuri, formularul online de reclamații va funcționa după un program, din cauza unor lucrări care vizează modernizarea sistemului.

- Publicitate -

ANPC anunță că face demersuri permanente pentru îmbunătățirea modalităților de comunicare cu publicul larg, folosind toate pârghiile pe care le are la îndemână pentru a fi cât mai aproape de consumator și de nevoile sale.

Astfel, în prezent se derulează o operațiune de dezvoltare și modernizare a sistemului de depunere a reclamațiilor online către structurile teritoriale ale ANPC.


ANPC atransmite că, începând de miercuri până la finalizarea acestor lucrări, formularul de reclamații online, disponibil pe site-ul www.anpc.gov.ro, va putea fi utilizat de consumatori doar de luni-vineri, între orele 8.00-16.30.

„Măsura este necesară pentru ca lucrările începute să se poată derula într-un termen optim și să se poată realiza testările necesare platformei online, care să permită funcționarea ei în parametrii prevăzuți”, a anunțat ANPC.

CITEȘTE ȘI: O jurnalistă acuză statul că încearcă să o compromită, după ce a scris despre plagiatul premierului Ciucă


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri