AcasăACTUALProiectarea tronsonului de legătură între Uzina Ford și Drumul Expres Craiova-Pitești, scoasă...

Proiectarea tronsonului de legătură între Uzina Ford și Drumul Expres Craiova-Pitești, scoasă la licitație

spot_img
- Publicitate -

Proiectarea tronsonului de legătură dintre Uzina Ford Craiova cu viitorul Drum Expres Craiova-Pitești a fost scoasă la licitație, firmele interesate să deruleze o astfel de lucrare urmând să depună ofertele pe la data de 8 septembrie. 

Potrivit ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, firma care va câștiga licitația va avea la dispoziție trei luni să întocmească studiul de fezabilitate și alte două luni pentru proiectul tehnic detaliat.„Compania de drumuri a lansat licitația pentru proiectarea la cheie a unui drum vital pentru zona Craiovei: legătura dintre uzina Ford (din DN6) cu viitorul drum expres Craiova-Pitești (tronsonul 1).


Ofertele pot fi depuse până în data de 8 septembrie. Ca pași următori, după încheierea procedurii și semnarea contractului, proiectantul va realiza în 3 luni studiul de fezabilitate și în alte 2 luni proiectul tehnic detaliat.

Ne mai rămâne ulterior doar să licităm și dăm în execuție proiectul final – deci nu vor exista întârzieri ale lucrărilor în teren, se va lucra din ziua 1 a contractului”, a scris ministrul Drulă, vineri, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | Cum se lucrează pe Tronsonul I al Drumului Expres Craiova-Pitești


 

 

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri