AcasăACTUALProgramul „Săptămâna verde” ar putea fi introdus în școli

Programul „Săptămâna verde” ar putea fi introdus în școli

spot_img

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a declarat marți că susține introducerea în structura anului școlar a unui program Săptămâna verde, în cadrul căruia elevii să iasă din școli și să studieze efectele schimbărilor climatice.

- Publicitate -

„Chiar dacă anul acesta din cauza crizei sanitare săptămâna Școala altfel a înregistrat dificultăți, pentru că pe parcursul acestei perioade toată școala a fost altfel, găsesc că este o idee foate bună ca în calendarul școlar, în structura anului școlar, să integrăm, și susțin de pe acum această propunere, o săptămână verde”, a declarat Sorin Cîmpeanu, potrivit Mediafax.

Conform acestuia, în cadrul acestui program, elevii ar urma să iasă din școli și să înțeleagă în natură care sunt efectele schimbărilor climatice, „și cele bune, și cele rele, pentru a putea face alegeri inteligente”.


Declarația a fost făcută la lansarea în dezbatere publică a Raportului „Educația privind schimbările climatice și mediul în școli sustenabile”, elaborat de Grupul de lucru pe tema educației cu privire la schimbări climatice și mediu înființat la nivelul Administrației Prezidențiale.

CITEȘTE ȘI: Migranţi ascunşi într-un automarfar, printre bidoane cu gem

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri